SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Van İl Sağlık Müdürlüğü
SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak Görevine Başladı.

Güncelleme Tarihi: 20/09/2018

bashekimmehmetparlak.jpg

Van YYÜ Tıp Fakültesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Mehmet Parlak, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevine başladı.

Aslen Adıyamanlı olan Doç. Dr. Mehmet Parlak, 2002 yılında Van YYÜ Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2007 yılına kadar Van'da çeşitli kamu ve özel kurumda pratisyen hekim olarak görev aldı. 2011 yılında Van YYÜ Tıp Fakültesinde Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalından uzmanlığını aldı.

2012-2013 yılları arasında Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yaptı. 2017 yılında Tıbbi Mikrobiyoloji Doçenti ünvanı aldı. SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevine başlayan Doç. Dr. Parlak, iyi derecede İngilizce biliyor.

Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz.