100.000’ de 1 Görülen Holt-Oram Sendromlu Hasta Opr. Dr. Babürhan ÖZBEK Tarafından Hastanemizde Başarıyla Opere Edildi.
16 Mart 2020

    12 yaşındaki Melek Yılmaz çok ender görülen doğumsal bir kalp hastalığına sahipti. 100.000 de 1 görülen Holt-Oram sendromu ile birlikte tricüspid kapak yetmezliği de bulunan hasta başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Ameliyatı gerçekleştiren Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Babürhan ÖZBEK:’’Çok zeki bir kızımız, ender görülen bir doğumsal kalp hastalığına sahipti. Kalbindeki defekt kendi kalp zarı ile düzeltildi, eş zamanlı olarak yetmezlik bulunan tricüspid kapak da başarıyla tamir edildi. Ameliyat sonrası 5. günde tamamen sağlığına kavuşarak taburcu edildi. Amacımız tüm hastalara ulaşmak, onların yüzlerini güldürüp topluma kazandırmak’’ şeklinde konuştu.

   Hastanın babası Veysi Yılmaz ;’’Ameliyatı gerçekleştiren doktorum Babürhan ÖZBEK'e çok teşekkür ediyorum. Çocuğumla çok ilgilendi. Umarım kızım da ilerde onun gibi değerli bir doktor olur.’’ şeklinde konuştu.

 Hastanemizi sağlıklı başarılarla temsil eden tüm doktorlarımızı ve  Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Babürhan ÖZBEK'i tebrik eder ,hastalarımız adına teşekkürlerimizi sunarız.

  • WhatsApp Image 2018-06-20 at 17.06.43.jpeg