14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet PARLAK, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile hastanemiz yönetimi adına bir mesaj yayımladı. Başhekim Doç. Dr. Mehmet PARLAK; Toplum sağlığını korumak ve geliştirmek için ülkemizin dört bir yanında her türlü zor şartta dahi emeğini ve hayatını insan sağlığına adayan bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hekimlerimizin, arkadaşlarımızın her türlü sözlü ve fiili şiddetten uzak, güvenli ve huzurlu çalışma ortamlarında mesleklerini başarıyla icra etmelerini diliyorum.
 Bu yolda takdire değer büyük bir özveriyle sağlık hizmeti veren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Başhekim Doç. Dr. Mehmet PARLAK