Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR, Hastanemizde Seminer Gerçekleştirdi 20.06.2019

Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR, hastanemiz Yönetiminin davetini kırmayıp, beraber çalıştıkları Dr. Amra ADROVİÇ ve Dr. Mehmet YILDIZ tarafından, hastanemiz konferans salonunda seminer verdi.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR Türkiye’de Çocuk Romatoloji Biriminin kurulmasında ve gelişmesinde büyük emekleri ve katkıları vardır.

18 Haziran 2019 salı günü 12:30-13:30 arasında gerçekleştirilen seminere Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve hastanemizde görev yapan çok sayıda pediatri uzmanı ve farklı branştan doktorlarımızın katıldı. Gerçekleştirilen seminerde amacın, bölgemizde çok yaygın görülen ailesel Akdeniz ateşi (FMF), PFAPA ve diğer nadir otoenflamatuvar hastalıklar ile ilgili farkındalık oluşturmak olduğu vurgulandı. Hastanemiz Başhekim yardımcısı Dr. Fatma KUŞGÖZ ve çocuk romatoloji Uzm. Dr. Sezgin ŞAHİN’İN de iştirak ettikleri toplantı sonrası romatizma tanılı çocuklarımız ve aileleri de Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR’LA bir süre sohbet ettikten sonra seminer sona erdi.

• resim 1.jpg
  • resim 2.jpg