Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik Van İl Emniyet Müdürünü ziyaret etti.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve Başhekim Yardımcısı Levent Dural Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat EKİCİ’Yİ makamında ziyaret ettiler. İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat EKİCİ Van'da görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, hastanemizdeki sağlık hizmetleri hakkında Emniyet Müdürü Ekici’ye bilgiler verdi; Van’ın aynı zamanda huzur şehri olma yolunda mesafe kaydettiğini ve bunda da en büyük payın emniyet teşkilatına ait olduğunu kaydetti.

Emniyet Müdürü
Mehmet Suat EKİCİ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Van halkının huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Başhekimi Doç. Dr. Çelik, hastane olarak hizmet verildiğimiz sağlık kampüsümüzün alanına dikkat çekerek ara sıra da olsa güvenlik zafiyetti olabilmekte, özellikle mesai bitimlerinde gerek çalışanlarımızın gerekse hasta ve yakınlarının araçlarının giriş çıkış yaptıkları zamanda trafiğin yoğun olduğu ve bundan kaynaklı sıkıntıların yaşandığını dile getirdi.