Göğüs Hastalıkları 2 Servisimiz Hizmette Açıldı 30.09.2019

Göğüs Hastalıları Servisimiz,  hasta sayımızın artmasından dolayı hastanemizde hastalarımızın daha hijyenik, konforlu ve ferah bir ortamda tedavilerinin yapılması için ihtiyaç duyulan ‘’ Göğüs Hastalıkları Servisimiz Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Başhekim Yardımcısı Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Abdullah AŞUR ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA tarafından açılış kurdelesi kesilerek hizmette açıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, insanlarımız sağlık hizmetlerinin en kalitelisini hak ediyor şiarıyla, daha çok çalışıyoruz; yaptığımız hizmetlerden dolayı hastalarımızın yüzündeki mutluluk bizlere ekip olarak güç veriyor ve buda bize yeter dedi… Ayrıca açılışı yapılan Göğüs Hastalıkları 2 Servisinin hizmete girmesinde büyük çaba ve mesai harcayan Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Abdullah AŞUR ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA ve servis doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

• göğüs servs 2.jpg
  • göğüs servs 4.jpg