Güneş Umuttur Gönüllüler Gurubu Hastanemizi Ziyaret Etti 21.10.2019

Hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren ‘’ Minik Hayaller Çocuk Mağazamızın kuruluşundan bu yana destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan, hasta çocukları mutlu eden Güneş Umuttur Gönüllüler Gurubu hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK ve hastanemizde tedavi gören çocuklarımızı ziyaret etti.

‘’Güneş Umuttur Gönüllüler Gurubu ‘’ adına, Yönetim kurulu Başkanı Billur GÜVEN ve gönüllülerden oluşan bir ekiple hastanemizde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi… Güneş Umuttur Gönüllüler Gurubu’na yapmış oldukları bağışlardan ve ziyaretlerinden dolayı Başhekim Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Ziyaret esnasında Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Remzi SARIKAYA, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim KOÇ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA’DA eşlik etti.

• Güneş Umt. Gön Gurb. 1.jpg
  • Güneş Umt. Gön Gurb. 2.jpg