'Minik Hayaller Çocuk Mağazamızın İlk Şubesini Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde Açtık

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren 'Minik Hayaller Çocuk Mağazası'nın ilk şubesini Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde açtı

Açılışta Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, yardımsever insanların katkılarıyla kurulan mağazada şimdiye kadar 2 bin 142 çocuğa çeşitli hediyeler ve yardım malzemeleri verildiğini söyledi. Toplamda 12 bin 861 adet malzeme sayısına ulaştıklarını da ifade etti; bu bağışlarla beraber insanlar arasında ciddi bir yardımlaşma ve ciddi bir sevgi duygusu da uyandığını anlatarak, "Bugün bir iyilikte daha buluşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz dedi. Açılışa Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut SÜNETÇİOĞLU, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İLİKLERDEN, hastane yetkileri ile sağlık çalışanları katıldı.

Van İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Mahmut SÜNETÇİOĞLU ise, "Minik Hayaller Çocuk Mağazası" projesinin Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının desteğiyle hayata geçirdiğini belirterek, "Yine Van Eğitim Araştırma Hastanemizin destekleri ile bu projenin bir örneğini de Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanemizde açılışını gerçekleştirmekteyiz. Minik Hayaller Çocuk Mağazası, servislerde yatan çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak. Projenin hastanede kalan ve ihtiyaç sahibi olan çocuklar ile aileleri için büyük avantaj sağlayacaktır. Bu hususta hastane çalışanlarımız olsun, hayırseverler ve iş adamlarından bu projeye katkı sağlayarak duyarlılık göstereceklerinden eminim dedi. Bütün çocuk hastalara hayırlı olmasını dilerim. Bu kapsamda böyle bir mağazanın açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU’da, bugün bir iyilik hareketi için bir araya geldiklerini belirterek, "Sağlık çalışanlarının samimiyetini, insanlığını, yani o kadirşinaslığının en büyük göstergesi böyle bir sosyal sorumluluk projesinin ortaya konulmasıdır. Ben sağlık çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Başta hocamız olmak üzere bu iyilik harekatının Erciş'teki halkasını açmaktan mutluluk duyuyorum dedi.

• minik hayaller erciş 2.jpg
  • minik hayaller erciş 3.jpg