Basketbol takımımız Valilik Kupası Basketbol Turnuvası'nda Hastanemizi Başarıyla Temsil Etti.

Nisan Ayı'nda düzenlenen Valilik Kupası Kurumlar Arası Basketbol turnuvasına hastanemizin basketbol takımı da katıldı. Turnuvada son 6 takım arasına girmeyi başaran takımımız, çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Takım kaptanı Opr. Dr. Babürhan ÖZBEK ;’’basketbol severlerle bir araya geldik, keyifli bir turnuva geçirdik, takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, seneye hedefimiz final oynamak.’’ şeklinde konuştu.
    Başhekimiz Doç. Dr.Mehmet PARLAK ,Takım Kaptanı Opr. Dr. Babürhan ÖZBEK ve  takımını spor faaliyetlerinde bizleri en güzel şekilde temsil ettiklerinden ötürü tebrik ederek ,hastane yönetimi olarak  kendilerini her zaman destekleyeceğini de belirtti.

• WhatsApp Image 2018-06-20 at 17.06.40.jpeg