'' Verilen Hizmetten Memnun Kalan Hastadan Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirildi.''
18 Eylül 2020

Hastanemiz Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Kamil YAVUZER'e 4 defa ameliyat olan hasta Fahrettin YAĞMUR ,verilen hizmetten çok memnun olduğunu belirtmek için hastane yönetimini ziyaret etti. Hasta Fahrettin YAĞMUR:''Benim 4.kez ameliyatımı gerçekleştiren Doktor Öğretim Üyesi Kamil YAVUZER'e minnet ve şükranlarımı ifade etmek istiyorum.Doktorum Kamil bey mesleki kabiliyetinin en üst düzeyde olmasının yanında çok müstesna bir kişiliğe sahiptir.Tedavim süresince her zaman kendisini çok samimi, güzel ahlaklı ve yardımsever olduğunu gördüm.Sorunlarımı çok yönlü inceleme ve değerlendirmesini yaparak doğru teşhis ve tedavi uygulamıştır.Allah onu her zaman korusun.''ifadelerine yer verdi.

• DSC_6057.JPG
  • DSC_6053.JPG