Dr. Öğr. Üyesi. Kamil Yavuzer Başhekimlik Görevine Başladı

Güncelleme Tarihi: 16/07/2021

S.B.Ü. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine getirilen Doktor Öğretim Üyesi Kamil Yavuzer, yeni görevine başladı.
 Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Öğr. Üyesi. Kamil Yavuzer, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine resmi olarak başladı.

1986 Van Doğumlu olan Dr. Öğr. Üyesi. Op. Dr. Kamil Yavuzer, İlk ve Ortaöğrenimini Van’da tamamladıktan sonra 2003 -  2010 Yılları arasında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde Lisansını tamamladı; Sağlık Bilimleri Üniversitesi’de Doktor Öğretim Üyesi unvanını alan Kamil Yavuzer, Evli ve dört çocuk babasıdır.