Van Eğitim Araştırma Hastanesi 1. Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Etkinliğimiz

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi olarak emekli olan Başhekim, Doktor, Hemşire ve memurlar, bu yıl ilki düzenlediğimiz ‘’ Emeklilerimizle Buluşma Günü etkinliğiyle’’ yıllarca çalıştıkları hizmet verdikleri hastanemizde konuğumuz oldu.

Hastanemiz Başhekim Op. Dr. Ümit Haluk İLİKLERDEN, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 1950 yılında 50 yataklı olarak hizmet vermeye başlayan Van Devlet Hastanemiz, bölge nüfusunun ihtiyacı doğrultusunda 2011 yılında yapılan yeni binada hizmet vermeye, 2016 yılında da Türkiye'nin ilk akıllı hastanesinin de bünyesine eklenmesiyle bin 334 yatak kapasitesine ulaştığını kaydetti.

Eğitim ve araştırma hastanesi statüsünde, 4 farklı birimle kentte sağlık hizmeti verdiklerini ve Türkiye'nin en fazla sevk alan hastanesi olduklarını anlatan Başhekimimiz: "Bugün 400'ün üzerinde hekimi, 350 uzman hekimi olan, 160 yataklı yoğun bakımı, 24 ameliyathanesiyle hizmet veren Van Eğitim ve Araştırma Hastanemizin  bu günlere gelmesinde emeği olan çalışanlarımızın, emeklilerimizin kıymetini, değerini bilmek ve onlara bu değeri hissettirmek adına hastanemizde ilk defa ‘’1. Geleneksel Emeklilerimizle Buluşma Günü etkinliği düzenledik. Onların eski çalıştıkları alanlarda tekrar birkaç saat geçirmelerini sağlayarak kurumsallaşmanın önünü açmayı hedefledik. Bu anlamda Van Eğitim ve Araştırma Hastanemiz tarihi için çok önemli bir gün, daha önce hastanemizde görev yapmış başhekim, hemşire ve idareci büyüklerimizle güzel bir gün geçirdik."

Hastanemiz Başhekim Op. Dr. Ümit Haluk İLİKLERDEN, hedefimiz etkinliği geleneksel hale getirmektir dedi.

Etkinliğe katılan emekli büyüklerimiz ise kendileri için özel bir gün hazırlayan hastane yönetimine teşekkür etti.

resim 1.jpg
resim 2.jpg