Hastanemiz Bünyesinde Nöromüsküler Polikliniği açıldı 30.04.2021
11 Şubat 2022



Hastanemiz bünyesinde kas ve sinir hastalıklarının tedavisi amacıyla “Nöromüsküler Polikliniği” hizmete açıldı.


Hastanemiz, Van ve çevre ilerlere de hizmet vermesi Van adına büyük nimet. Sağlık Bakanlığının sağlık kuruluşlarında merkez açma önerisiyle harekete geçen hastanemz yönetimi, hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek; Bölgede kas ve sinir hasta potansiyelin fazla olması ve bu hastaların hizmete daha kolay ulaşması için Nöromüsküler Polikliniğini hizmete açtı.

Açılış programında bir konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, hastane bünyesinde daha önce açtıkları birçok merkezin ardından bugün de Nöromüsküler Polikliniğini hizmete açtıklarını belirtti. Bölgedeki vatandaşın hizmetlere daha rahat ulaşması için çalışmalarına her gün bir yenisini ekledik dedi.

Başhekim Çelik, “Sağlık Bakanlığının merkez açma politikası çerçevesinde şu ana kadar hastanemizde birçok merkez açtık. Kısa sürede kalp cerrahi, el cerrahi, obezite, kronik yara bakım ve perinatoloji merkezlerini hizmete açtık. Bugün de Nöromüsküler Polikliniğini açıyoruz. Nöromüsküler, kas ve sinir hastalıklarını içeriyor. Polikliniğimiz ise kas ve sinir hastalığı olan hastalarımıza hizmet verecektir” dedi.

  • AW308079_03.jpg
  • AW308079_04.jpg