Ziyaret ve Refakat Kuralları Politikası

Yanık Merkezi Ziyaret ve Refakat Kuralları Politikası

YANIK MERKEZİ REFAKAT VE ZİYARET POLİTİKASI

Hastanemiz Yanık Merkezi Ziyaret Günleri Salı Ve Perşembe saat  13.00 Ile 14.00 saatleri arasında yapılmaktadır.. Ziyaret saatlerine mutlaka uyunuz.

Refakatçi değişimi gündüz saat 13.00-14.00 arası yapılacaktır.

Refakatçılar kesinlikle hastaneye yemek getirmeyecek, hasta etajerlerinde gıda maddesi bulundurulmayacaktır.

Her hastanın yanında bayan refakatçi bulunacaktır. Kesinlik erkek Refakatçi olmayacaktır.

*Refakatçılar bulundukları odaları, sorumlu oldukları yatak ve hasta etajerlerini düzenli tutacaklardır.

*Refakatçiler zorunlu haller dışında hastaların yanından ayrılmayacaklardır.

*Hasta odalarındaki demirbaş eşyalara zarar verilmeyecektir.

*Odalar ve koridorlarda huzuru bozacak şekilde gürültü yapılmayacaktır.

*Zorunlu haller dışında 18 yaş altı kişiler refakatçi olarak kabul edilmeyecektir.

*Temiz ve örnek bir hastane için kurallarımıza uyunuz.

ZİYARET KURALLARI

*Hastanemiz Yanık Merkezinde ziyaret günleri Salı ve Perşembe günleri saat 13.00 ile 14.00 arasında ziyaretçi koridorunda yapılmaktadır.

*Bu saatler dışında ziyaret kabul edilemez. Ziyarete çocuk kabul edilmez.

*Çiçek getirmeyiniz.

*Hastanıza gıda güvenliği ve hastanızın sağlığı için istenmediği sürece gıda maddeleri getirmeyiniz.

*Hastanızın ziyaretinde koridora girmeden önce ve çıktıktan sonra  ellerinizin alkol bazlı el dezenfektanı ile temizliğini sağlayınız.

*Yanık Merkezi personeli tarafından belirlenen alanda size verilen maske ve önlüğü giyerek hastanızı ziyaret ediniz.

*Günde bir kez ve gerektikçe ilgili Uzman Hekim tarafından bilgilendirme yapılır.

*Hastayı her seferinde bir kişi 5 dakika süre ile ziyaret edebilir, bu konuda çalışan personele lütfen baskı yapmayınız.

Yanık Merkezinde yüksek sesle konuşmak, telefonla konuşmak ve  fotoğraf çekmek, video çekmek yasaktır.

*Hastanede kullanılan cihaz ve malzemelere zarar vermeyiniz.

*Boğaz ağrınız, burun akıntınız ve son 48 saat içerisinde oluşan ishal veya kusma şikayetleriniz varsa, kendinizi hasta hissediyorsanız ziyaret yapmayınız.

*Hastalar ve hasta yakınları, hastane personeline diğer hastalara ve yakınlarına saygı göstermelidir.

Hastane kural ve düzenine uygun davrandığınız için teşekkür eder tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz…

14 Haziran 2024