Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde Açılan Standımızda Görev Alan Personellerimize Teşekkür Belgesi Verildi.

1-10 Mart 2019 tarihinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Günlerine katıldık. Açılan standımızda AMATEM, ÇAMATEM, TERSM ve Psikiyatri servisinde tedavi gören hastaların yapmış olduğu el sanatları ürünlerinin satışını gerçekleştirdik. standımızda bulunan Organ Bağışı ve Sağlık Turizmi yetkililerimiz tarafından hizmetlerimiz kalabalık vatandaş gurubumuza tanıtıldı. Vatandaşlarımız Organ Bağışı standımıza büyük ilgi gösterdi.  Düzenlenen ‘’ Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya’’  Fuarında hastanemize ait standımızda görev alan personellerimize Başhekimliğimiz tarafından tertip edilen kahvaltıyla teşekkür belgeleri takdim edildi.

• RESİM 5.jpg
  • RESİM 2.jpg