24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Mesleki ilkelere bağlı, toplumsal duyarlılığın ve değerlerin farkındalığıyla kişi hak ve özgürlüklerine saygılı bir basın gücü demokrasinin olduğu kadar toplumsal gelişmenin, birlik ve beraberliğin de en önemli unsurlarından biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini büyük bir özveri, sorumluluk ve ciddiyetle yerine getiren İlimizde görevli basın mensubu çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, ömür boyu başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş basın şehitlerimizi ve basın-yayın temsilcilerimizi de rahmet minnet ve şükranla yâd ediyorum.

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi

Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK