Çalışan Memnuniyeti Ziyaretlerimiz Devam Ediyor 04.09.2019

Çalışan memnuniyeti ve motivasyonu kapsamında hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği yatan hasta servisleri ziyaretlerimiz sürüyor.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’iş yoğunluğumuz nedeni ile çalışanlarımızın tempolarında düşüşler olduğunu fark ettik. Hem motive etmek hemde birlik beraberlik içinde, manevi açıdan destek olmak için böyle bir organizasyonun iyi olacağını düşündük ve uygulamaya geçtik. Bu hafta Kadın Doğum Cerrahi 1 servisimizi ziyaret ettik. Servis Ziyaretimize hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Necla YEŞİLOVA’DA iştirak etti. Çalışanlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik ve bu uygulama rutin bir hal alarak devam edecektir dedi.

• SEVRVİS ZİYARETİ 1.jpg