T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Van İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Van İl Sağlık Müdürlüğü SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi

10. Uluslararası Van Turizm ve Seyehat Fuarına Katıldık

Güncelleme Tarihi: 04/10/2019

26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası Van Turizm ve Seyahat fuarına,  Van'ı temsil eden tek hastane olarak katılan hastanemiz ekibi,  İran, Azerbaycan gibi ülke temsilcileriyle Sağlık Turizmi kapsamında bir dizi görüşmeler yaparak; Van sağlığının ve hastanemizin tanıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca Fuarda Organ Bağış standımıza gelen ziyaretçilerimize yapılan bağışların ne denli önemli olduğu hakkında bilgilendirme yapıldı. Fuara katılan vatandaşlarımızın standımıza yoğun ilgi göstermesi sonucu çok sayıda organ bağışı gerçekleştirildi. Bağış yapan vatandaşlarımıza ikramların yanı sıra hediyeler de takdim edildi.

• resim 2.jpg
  • resim 3.jpg