"Çocuk Kalp Sağlığı Merkezimiz" Hizmete açıldı

Yaklaşık 3 milyon kişiye sağlık hizmeti sunan Hastanemizde, kalp ve damar hastaları için daha iyi hizmet sunmak amacıyla Çocuk Kalp Sağlığı Merkezimiz kuruldu. İçinde çocuk kalp damar cerrahisi, çocuk ve yetişkin kardiyolojisini barındıran merkez ile vatandaşın sağlık hizmetine daha kolay ulaşması hedefleniyor.

Açılış töreni sonrası açıklamalarda bulunan Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, hastanemiz bünyesinde hizmete açtığımız merkezimizde her türlü kalp hastalığının tanı, tedavi ve takibinin yapılacağını belirtti. Başhekim ÇELİK, "Çocuk kalp damar cerrahisi, çocuk kardiyolojisi ve yetişkin kardiyolojisinin içinde bulunduğu Kalp Sağlığı Merkezimizi hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Uzman doktor ve hemşire arkadaşlarımızla beraber, çocuklarda ve yetişkinlerde her türlü kalp hastalığının tanı, tedavi ve takibi bu merkezimizde yapılacak. Vatandaşlarımızın bu hizmete daha kolay ulaşmaları için kalp merkezi olarak oluşturduk. Sağlık Bakanlığımızın da bu doğrultuda politikaları var. Merkezlerin açılmasını öngörüyorlar. Bizler de bu amaçla kalp merkezimizi vatandaşın hizmete açtık" dedi.

Açılış törenine Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK ve Hastanemiz Yönetimi katıldı.

• klalp merkezi 2.jpg
  • klalp merkezi 3.jpg