Çalışan Memnuniyeti ve Motivasyonu Kapsamında Ziyaretlerimiz Devam Ediyor 12.12.2019

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Ameliyathane Birim Sorumlusu Op. Dr. Mehmet Kadir BARTIN’Çalışan Memnuniyeti ve Motivasyonu’’  kapsamında hastanemiz ameliyathanesinde görev yapan Doktor ve Tüm çalışanları ziyaret ederek moral verdiler. Ziyarette görüş ve öneriler konusunda Karşılıklı sohbet ettikten sonra Başhekim Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, kısa bir değerlendirme yaparak ‘’iş yoğunluğumuz nedeni ile çalışanlarımızı hem motive etmek hemde birlik beraberlik içinde, manevi açıdan destek olmak için böyle bir organizasyonun iyi olacağını düşündük ve uygulamaya geçtik dedi.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Ameliyathane Birim Sorumlusu Op. Dr. Mehmet Kadir BARTIN, Ameliyathane çalışanlarına pasta ikram ettikten sonra ziyaret sona erdi.

• resim 2.jpg
  • resim 3.jpg