Van Valisi Bilmez, Milletvekili Gülaçar’dan Hastanemize Bayram Ziyareti

Güncelleme Tarihi: 20/07/2021

Van Valisi Mehmed Emin Bilmez, Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar Kurban Bayramı dolayısıyla hastanemiz yönetimini, hastanemizde görev yapan sağlıkçıları ve tedavileri devam eden hastaları ziyareti ederek bayramlarını kutladılar.

Ziyaret esnasında Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğrt. Üyesi Kamil Yavuzer,  Başhekim Yardımcıları, Hastanemiz Sağlık Hizmetleri Müdürü Necla Yeşilova, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü Ümüt Kızılay, Mali Hizmetler Müdürü Orhan Diler eşik etti.  Moral ziyaretinde bulunan Vali Bilmez ve Milletvekili Gülaçar, hasta olan çocuklara çikolata ve oyuncak dağıtıp hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra hastanemizden ayrıldılar.

• bayram ziyt. 2.jpg
  • bayram ziyt. 3.jpg