Hastanemizde Tedavi Gören Hastalarımız Seçim Sandıklarına Taşındı

Hastanemizde tedavi gören hasta ve engelliler, hasta nakil ambulanslarıyla refakatçıları eşliğinde oy verecekleri okullara taşındı.

Hastanemizde tedavi gören hasta ve engelli vatandaşların Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanmalarını sağlamak için İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastanemiz Ekipleri seferber oldu. Hastalar, 'Evde Bakım Hizmetleri' kapsamında hasta nakil ambulansları ile oy kullanacakları okula götürülerek, refakatçileri eşliğinde oy kullanmaları sağlandı.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak da konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunarak hastaların rahat bir şekilde oy kullanmalarını sağlamak için tüm kolaylıkları sağladıklarını belirtti. Evde Bakım Hizmetleri kapsamında tıbbi endikasyonu olan hastalarımızı mağdur etmeden, oy kullanabilecek hastaları biz daha önce belirledik. Yaklaşık 170 civarı hastamız oy kullanabilecek durumdaydı. Hastalarımızın oy kullanabilecekleri okullara gidebilmeleri için 11 araç tahsis ettik. İhtiyaç halinde bu araç sayısını 20'ye kadar çıkarabiliyoruz. Şu an için ihtiyacı karşıladık. Hastalarımızı refakatçileriyle beraber oy kullanacakları yere kadar götürüyoruz. Ayakta gidebilecek hastalarımız için de diğer transfer araçlarımızı hazırladık. Oy kullanma işleminin sonuna kadar bu işlemler devam edecek dedi.

Öte yandan hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA, hastalarımızın Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanmalarını sağlamak için Hastane Başhekimliğimiz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüz olarak birkaç gündür koordinasyon toplantıları yaptık; bu çalışmanın başarılı olması için sabah saat 08:00’den itibaren transfer işlemlerine başladık. herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalıştık ve sonuç inşallah güzel olacak dedi.

• resim 1.jpg
  • resim 2.jpg