Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA, Hastanemizde ziyaret ve incelemelerde Bulundu.

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA’YI Van Valisi Murat ZORLUOĞLU, Vali Yardımcısı İshak ÇINAR, Van Ak Parti İl Başkanı Kayahan TÜRKMENOĞLU, Milletvekillerimiz Osman Nuri GÜLAÇAR,  İrfan KARTAL, Abdulahat ARVAS, İl Emniyet Müdürü Suat EKİNCİ, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami BATTAL Van İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Nevzat AKDOĞAN, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet PARLAK, Hastane İdaremiz, Protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından havaalanında karşılandı.

Hastanemize ziyaret ve incelemeler için gelen Sağlık Bakanımız  Dr. Fahrettin KOCA, burada sağlık Müdürümüz Op. Dr  Nevzat AKDOĞAN, Başhekimimiz Doç. Dr Mehmet PARLAK, hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız tarafından karşılandı. Hastanemizin Sağlık Hizmetleri̇ ve İlimizin sağlık sorunları hakkında yetkililerden brifing alan Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, daha sonra servisleri ziyaret ederek; hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti. Hastaların genel durumları ve tedavileri hakkında da bilgi alan Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, hastanemizdeki  servislerde yatan hastalarımıza  geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Bakanımız  Dr. Fahrettin  KOCA, hastanemizdeki programının  ardından  beraberindeki heyet ile Hastanemizden
ayrıldı.

• bakan 1.png