Hastanemizde Tedavi Gören Hastamızın 70. Yaş Gününü Kutladık

Hastanemiz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüzün tertip ettiği programda, Palyatif Bakım Merkezimizde tedavisi devam eden Mustafa ÇETİNTÜRK adlı hastamızın 70. Yaş gününü kutladık.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet PARLAK, günün anlamını ifade eden konuşmasıyla program başladı. Daha sonra Doç. Dr. Parlak, hastamız Mustafa ÇETİNTÜRK ve yakınlarının da bulunduğu yaş günü etkinliğinde tedavi süreci, hastanemizde yapılması gereken hizmetler ve dileklerinin ne olduğu konularında sohbet etti.

Yaş günü etkinliğine Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak yanı sıra hastanemiz Sağlık Bakım Müdürü Necla YEŞİLOVA Müdür Yardımcıları Dudu Gül BOZÇETİNALP, İbrahim LAMA, Fırat AYDIN, Mehmet Koçer ve Hastanemiz Manevi Destek Birimi de hazır bulundular.

Doğum Günü kutlama programı, Palyatif Bakım Merkezimiz hemşire ve personellerinin hazırladığı yaş günü pastası ve ikramlarla sona erdi.

• resim 2.jpg
  • resim 3.jpg