Edremit İlçe Belediyesi Ziyareti 13.06.2019

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK ve Hastanemiz Yönetimi Van Edremit İlçe Belediye Başkanı Av. İsmail SAY’I ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunuldu.

Van'ın gözde İlçelerinden biri olan Edremit, Belediyecilik alanında son zamanlarda yapmış olduğu olumlu çalışmalardan dolayı isminden söz ettiriyor.  Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Edremit Belediyesi Başkanı Av. İsmail SAY’I ziyaret ederek alt yapı, asfalt ve peyzaj konularında desteklerini talep etti.

Başkan SAY; Başhekim Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK ve hastane idarecilerinin ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek her zaman devlet kurumlarımızın sorun ve sıkıntılarında ellerinden geldiğince desteğe hazır olduklarını vurguladı.

• resim 1.jpg
  • resim 2.jpg