Çalışan Memnuniyeti ve Motivasyonu Kapsamında Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Çalışan memnuniyeti ve motivasyonu kapsamında Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, hastanemiz Merkez Laboratuarımızı ziyaret etti.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’iş yoğunluğumuz nedeni ile çalışanlarımızı hem motive etmek hemde birlik beraberlik içinde, manevi açıdan destek olmak için böyle bir organizasyonun iyi olacağını düşündük ve uygulamaya geçtik dedi.

Başhekim Doç. Dr. ÇELİK, Merkez Laboratuarımız, sürekli gelişmeyi amaç edinerek, güncel laboratuar uygulamaları ve tıbbi etik kurallara bağlı kalarak,  çağdaş ve bilimsel ölçütlerde, en yüksek kalitede laboratuvar hizmeti vermeyi, eğitim ve araştırmalara katkıda bulunmayı hedeflemektedir dedi.

Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Laboratuvarımızın amacı, hastalığın tanı ve tedavi sürecine katkıda bulunacak tüm tetkiklerin hasta örneğinin laboratuvara ulaşmasından sonucunun bildirilmesine kadar olan tüm aşamalarında ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, güvenilir, doğru ve hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlamaktır. T.C. Sağlık Bakanlığı Hizmet Kalite Standartları kalite yönetim sistemi oluşturulmuştur. Böylelikle testlerin preanalitik, analitik ve postanalitik süreçleri yakından izlenmekte, kalite standartlarına uygun sonuçlar üretilmektedir. Yine kalite yönetiminin bir parçası olarak iç kalite kontrolleri ve uluslararası dış kalite kontrolleri, personel hizmet içi eğitimleri ve laboratuvar güvenliğiyle ilgili uygulamalar düzenli olarak yapılmaktadır.

Hastanemiz Merkez Laboratuvarı bünyesinde Biyokimya, Hormon, İmmünoloji-Seroloji, Hematoloji, İdrar, ELISA ve IFA Laboratuvarları ile Kan Alma, Örnek Kabul ve Örnek Ayırma Üniteleri yer almaktadır. Laboratuvarımızda biyokimya uzmanları, biyolog, kimyager,  laboratuvar teknisyeni veya teknikeri, sağlık teknisyeni veya teknikeri, hasta danışmanı ve kan alma hemşireleri görev yapmaktadır dedi.

• mnşet labaratuar 7.jpg
  • mnşet labaratuar 1.jpg