2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası

Hastanemiz Başhekimliği, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlülüğü ve Kalite Destek Hizmetleri Müdürlülüğümüz tarafından ‘’2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’’ kapsamında, etkinlik düzenlendi. Hastanemizde tedavi gören çocuklar ziyaret edilerek oyuncak, kitap ve kıyafetten oluşan hediyeler verildi. Etkinliğe Van’da Eğitim ve öğretim hizmeti veren özel bir Kolej öğretmenleri ve öğrencilerde katılarak hasta çocuklara moral verdiler.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır. Lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulması oldukça önemlidir. Çünkü lösemili çocuklarımızın en temel ihtiyacı sevgi ve umuttur…

Başhekim Çelik, Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın sağlanacağı bir haftadır dedi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olması nedeni ile Hastanemizde görev yapan güvenlik personellerimizde pankartlarla etkinliğe destek verdiler.

Etkinliğe Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim KOÇ ve çalışanlarımız katıldı.

• LÖSEMİ HAFTASI 08 Kasım 1.jpg
  • Lösemi haftası 08 Kasım 2.jpg