Hastanemizde ‘’Minik Hayaller Çocuk Mağazasına’’ destek kermesi düzenlendi

Hastanesinde geleneksel olarak her yıl yapılan ‘Minik Hayaller Çocuk Mağazası’na destek kermesi bu yılda hastanemiz Yönetimi tarafından organize edilerek Doktorlarımız, Hemşirelerimiz ve tüm çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

‘Minik Hayaller Çocuk Mağazası’ kermesine katılmak üzere hastanemizi ziyaret eden Van Valimizin eşi Meral BİLMEZ, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK ve hastanemiz yönetimi tarafından karşılandı. Hastane içerisinde oluşturulan kermes alanını gezen Meral BİLMEZ, çocuk mağazasına destek amaçlı katkıda bulundu. Daha sonra hastanemizde tedavi gören çocuklar için ücretsiz verilen elbiselerin ve hasta malzemelerinin yer aldığı ‘’Minik Hayaller Çocuk mağazasını’’ ziyaret etti. Bilmez, hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK ve Hastanemiz Yönetiminden mağazanın işleyişi hakkında bilgiler aldıktan sonra hastanemizden ayrıldı.

Hastanemiz başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, ‘’Minik Hayaller Çocuk Mağazasına’’ destek kermesi için emek veren Başhekim Yardımcısı Dr. Remzi SARIKAYA’YA Sağlık Bakım Müdürü Necla YEŞİLOVA’YA ve Tüm destek veren hastane çalışanlarına teşekkür etti.

• mink hayaller 10.jpg
  • mink hayaller 11.jpg