''Son 2 yılda 65 Kornea Nakli Başarılı Şekilde Gerçekleştirildi.''
23 Mart 2020

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nurettin KURT hastanemiz de açılan ''Kornea Nakli Standı''da :''
Son yıllarda sağlıkta büyük değişim ve dönüşümler yaşanmaktadır.Bu kapsamda hastanemiz Van ve bütün çevre illere her geçen gün daha kaliteli ve modern sağlık hizmeti sunma gayreti ile çalışmalarına aralıksız  devam etmektedir. Hastanemizin sahip olduğu olanaklarla her türlü hizmeti tecrübeli hekimlerimizle vermeye devam etmekteyiz.Bu hizmetlerden biri de ''Kornea Nakli'' olup  hastanemizde  aktif şekilde yapılmaktadır.

Elimizdeki verilere göre son  2 yılda 65 Kornea Nakli Operasyonu hastanemizde başarılı şekilde gerçekleştirildi.Bu doğrultuda Van İl Sağlık Müdürlüğüne ve bu yükün en büyük sorumluluğunu sırtlayan hastane başhekimlerine teşekkürlerimi iletmek isterim.''diyerek sözlerine yer verdi.Hastanemize desteğini esirgemeyen ''Organ ve Doku Bağışı Birimimize'' de ayrıca  teşekkür ederek ,organ bağışının önemine de değinerek sözlerine son verdi.

• DSC_1658.JPG
  • DSC_1666.JPG