Başhekimliğimiz Tarafından Çalışanlarımıza Plaket Takdim Edildi.
23 Temmuz 2020

Hastanemiz yönetimi adına, hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, kovid-19 pandemisi süresinde Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Fatma TOPBAŞ SUBAK’A üstün çalışmalarından dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Hastalarımızın,  yakınlarının can ve mal güvenliklerini en üstün bir şekilde sağlayan Hastanemiz Güvelik birimi adına Güvelik Amiri Selami BİLEN ve Güvenlik görevlisi Zübeyir CİCİM’E hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verildi.

Tayin dolayısı ile Hastanemizden ayrılan, Genel Cerrahi 2 servis sorumlu Hemşiresi, Gülay Sezen’e servis işleyişindeki başarısı, gayretleri ve tecrübesinden dolayı plaket verilerek teşekkür edildi.

Plaket takdimi esnasında, hastanemiz yönetimi adına Başhekim Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Abdullah AŞUR,  Uzm. Dr. Cezmi MERAL, Op. Dr. Kadir BARTIN, İdari Mali İşler Müdürü Şahabettin IŞIK, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim KOÇ, Kalite Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Saim MURATHAN hazır bulundu.

• gülay 4.jpg
  • manşet teşekkür 5.jpg