Kalite Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Koç Hastanemizden Ayrıldı
17 Mart 2021

Yaklaşık 30 yıla yakın, Sağlık Bakanlığında farklı kademelerde yönetici olarak görev yapan İbrahim Koç en son hastanemizde Kalite Destek Hizmetleri Müdürü olarak birçok başarılı projeye imza attı.

Hastanemiz konferans salonunda Başhekim Doç.Dr. Sebahattin ÇELİK ve tüm idarecilerimizin katılımıyla bir veda etkinliği düzenlendi.
Toplantıda görevinden ayrılan İbrahim KOÇ, veda konuşması yaparak;  tüm çalışma arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istedi.

Hastanemiz başhekimi Doç Dr. Sebahattin ÇELİK ise, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim KOÇ’ un ayrılışından dolayı yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduğunu ve görevinden ayrılsa bile tecrübelerinden bizleri mahrum etmeyeceğini temenni ediyoruz dedi.

Düzenlenen veda etkinliğinde duygusal anların yaşandığı gözlerken, görevinden ayrılan İbrahim KOÇ’a Hastanemiz Başhekimi Doç Dr. Sebahattin ÇELİK tarfından plaket ve çiçek takdim edildikten sonra program sona erdi.

• koç veda res 2.jpg
  • koç veda res 3.jpg