Hastane Yönetimi Yanık Ünitemizi Denetledi
23 Mart 2021

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebattin ÇELİK ve İdarecilerden oluşan bir ekip, hem yerinde değerlendirme hem de Yanık Ünitemizde görev yapan sağlık çalışanlarının sorun ve sıkıntıları konusunda üniteye ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında Başhekim ÇELİK, çalışanlara hitaben;  yanık ünitemiz bölgede tek olması hasebiyle çok özel bir birimdir dolayısıyla çok çalışıyor ve yoruluyorsunuz ve siz özel insanlarsınız dedi. Karşılıklı istişare yapılan toplantı sonrası hastane idarecileri üniteden ayrıldılar.

‘’ yanık ünitesi denetimine Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin ÇELİK yanı sıra Sağlık Bakkım Hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı İrfan Başdinç, Kalite Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Erşat AYHAN, Basın ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Mehmet Faruk AKGEYİK katıldı.

• yanık rs 1.jpg
  • yanık rs 2.jpg