Kurban Bayramında Camii ve Mezarlıklarda Aşı stantları Kurduk 20.07.2021
01 Mart 2022


İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Hastanemiz organizasyonuyla Kurban Bayramında vatandaşların en çok uğradığı Norşin Camii, Hazreti Ömer Camii, Ulu Camii, Boyalar Cami, Türkmenoğlu Camii, Tuşba Camii Kebir, Akköprü Mezarlığı ve Garipler Mezarlığında aşı standı kuruldu.

Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Kamil Yavuzer ise “Van ili olarak hastanelerimizde doluluk oranı yüksek seyretmekte. Vaka sayılarını düşürmek için önce kaynağa inmemiz gerekiyor.
Hasta sayılarını azaltmamız için aşılanmamız lazım. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde aşılanması için İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde bizde hastane olarak destek verdik. 
Toplamda Van ilinde 13 hastanemiz olanak 8 bölgede aşı standı açmış bulunmaktayız. Bayram namazına müteakip birkaç vatandaşımıza aşılama yaptık. Bu sayılarımız gittikçe artacaktır; Ricamız Bayramlarda aile büyüklerinden başlayarak gençlere doğru aşılanma oranını arttırmak. Buralardaki stantlarımızda birinde aile büyüklerimizden biri aşı olursa devamında onları gören gençler de aşı olacaktır. Aşılanmayı arttırırsak bu hastalıktan, bu beladan kurtulacağız diye ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

  • AŞI RESİM 1.jpg
  • AŞI RESİM 3.jpg
  • AŞI RESİM 4.jpg
  • aşı.jpg