Hastane Özdeğerlendirme Süreci Toplantısı Gerçekleştirildi
01 Mart 2022

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığınca yılda iki defa yapılması istenen “Hastane Özdeğerlendirme Süreci” kurumumuzda 06-17 Eylül tarihleri arasında ilgili Başhekim Yardımcıları ve ilgili yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilmiş;   değerlendirme sürecine ilişkin Özdeğerlendirme Sonuç Toplantısı Dr. Öğretim Üyesi Başhekim Kamil Yavuzer ve Kaliteden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Ecz.İbrahim Demir başkanlığında toplanmış olup tüm idareciler ve tüm ilgili birim sorumluların katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıda hastanemiz Kalite Yönetim Direktörü  Kamer Akyol Aytürk ve Âdem Koç tarafından Õzdeğerlendirme Sonuçlarına yönelik bir sunum gerçekleştirilmiş olup değerlendirmeye yönelik analiz ve bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Amacı hastanenin tüm birimlerinin SKS standartlarına uygunluğunun ölçülmesi olan Õzdegerlendirme, yapılan sonuç toplantısı ile iyileştirme çalışmalarının başlatılmasını hedefler. Toplantı Soru-Cevap ve  Başhekim Kamil Yavuzer'in  Konuşmaları ve temennileri ile son buldu.

• eğtim 1.jpg
  • eğtim 2.jpg