Hastanemizde Moral Motivasyon Bilgi Yarışması Finali Yapıldı. 25.01.2022
01 Mart 2022

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonlarının artırılması amacıyla bilgi yarışması düzenlendi. Sadece sağlık çalışanların katıldığı bilgi yarışmasının finali 25.01.2022 tarihinde yapıldı.

hazirun.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Destek Hizmetler Başkanı Şahabettin Işık, Personel Hizmetler Başkanı Yaşar Beygo, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer ve Hastane İdarecilerimiz ile hastane çalışanlarımızın katılım gösterdiği yarışma finalinde PANDEMİ, TIBBİ SEKRETER ve ÇOCUK YANDALLAR 2 ekibi yarıştı.

yarışmacılar.jpg

Finalde 10 sorunun 9’una en hızlı ve doğru şekilde cevap veren Sosyal Çalışmacılardan oluşan Pandemi Takımı birinci olurken, Çocuk Yan Dallar 2 Takımı ikinci, Tıbbi Sekreterler Takımı ise üçüncü oldu.

Şampiyon olan PANDEMİ Ekibine İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, ikinci olan takım ÇOCUK YANDALLAR 2 Ekibine Başhekimimiz Dr. Yavuzer ve üçüncü olan TIBBİ SEKRETERLER Ekibine de Başhekim Yardımcımız Dr. Cezmi Meral tarafından ödülleri verildi.

ödüller.jpg

Yarışma sonunda bir açıklamada bulunan Hastane Başhekimimiz Dr. Kamil Yavuzer, 2020 yılından beri tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sürecinde yaşananları kısaca anımsattı. Salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik birtakım etkinlikler düzenlediklerini belirten Yavuzer, “Bu mücadelenin parçası olan sağlık çalışanlarımıza yönelik moral ve motivasyon çalışmaları kapsamında bir süredir bazı etkinlikler yürütmekteyiz. Tiyatro, müzik ve şiir dinletisi tarzında gösterilerimiz oldu. Hastanemizde çok fazla çalışanımız var. Hepsini bir araya getiren ortak noktamız bilgi yarışması oldu. Yaklaşık 60 grup ile başlayan bilgi yarışmamızda 3 grup finale kaldı. Bugün finalimizi gerçekleştirdik. Ben bu anlamda yarışmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

kamil hoca.jpg

Yarışma sonunda Kanun Dinletisi ile etkinliğimiz sona erdi…

• 1 (1).jpeg
  • 1 (3).jpeg