Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında Hastanemiz 2.lik ödülü almaya hak kazandı.
22 Haziran 2023

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği ile tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası, 15 kurumun katılımı ile gerçekleşti.
yapılan turnuva sonunda hastanemiz 2.lik ödülü almaya hak kazandı; başarılı olan sporcularımız hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Remzi SARIKAYA'yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ederek kupayı teslim ettiler.
Başhekimimiz Doç. Dr. Remzi SARIKAYA, hastanemizi temsil eden sporcularımıza teşekkür belgesi takdim etti.