VEAH'DA ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANDI 30.06.2021
08 Şubat 2022

Özel Güvenlik Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 26 Haziran 2004 yılından bu yana her yıl, 29 Haziran “Özel Güvenlik Görevlileri Günü”, 29-30 Haziran tarihleri arası da “Özel Güvenlik Haftası” olarak kutlanıldığı gibi hastanemizde de kutlanmaktadır.

Özel Güvenlik Teşkilatının 16. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Hastanemiz yönetimi organizasyonuyla kutlama programı gerçekleştirildi. Hastanemiz konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Hastane  Başhekim yardımcıları Uzm. Dr. Cezmi Meral,  Op. Dr. Mehmet Kadir Bartın, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü Ümüt Kızılay, İdari Mali Hizmetler Müdür V. İrfan Başdinç, Sağlık Hizmetler Müdürü Necla Yeşilova, Kalite Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Saim Murathan, Güvenlik Amiri Selami Bilen, Hastanemizde  görev yapan özel güvenlik görevlileri katıldı.

• güvenlik  1.jpg
  • güvenlik  3.jpg